T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
IĞDIR / MERKEZ - Evci Ortaokulu

Evci Ortaokulu

Telefon
04762481282
Belgegeçer
0
WEB
https://igdirevcioo.meb.k12.tr
Adres
EVCİ KÖYÜ EVCİ KÜME EVLERİ ORTAOKUL BLOK NO: 21 MERKEZ / IĞDIR
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmak.
Misyon
Okul olarak misyonumuz Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve manevi değerlere bağlı, Türk toplumuna karşı sorumluluk bilincine sahip, insan hak ve özgürlüklerini benimsemiş, Türkçeyi doğru ve etkili kullanabilen, değişime açık, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, kendisi ve toplumuyla barışık, kendine özgüveni olan, girişimci ruha sahip, öğrenmeyi öğrenebilen, bilgi üretebilen ve ürettiği bilgiyi paylaşabilen, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında okulun fiziki şartlarının yetersiz olamsına rağmen öğretmen ve öğrencilerin özverisiyle Fen lisesine iki öğrenci yerleştirmiştir.
Öğretmen :9
Öğrenci :127
Derslik :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
8:30-14:50
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Servis kullanılmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulun Bulunduğu Köyün Konumu: Doğuda Tacirli Köyü, Batıda Özdemir köyü,ve Yüzbaşılar Köyü, Güneyde Akyumak köyü, Kuzeyde ise Çakırtaş köyü bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklık 9 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır